• Kantoormeubilair

     

    Van enkele bureaustoel...

    ...tot volledige projectinrichting

Kantoormeubilair

kantoormeubilair 2Projectinrichting voor ieder budget!

Op persoonlijke en deskundige wijze helpen wij u graag bij de inrichting van uw werkomgeving. Middels speciale software visualiseren wij uw ideale kantooromgeving op schaal. Hierbij zijn de uitgangspunten uw wensen en eisen in combinatie met (Arbo)wetgeving en richtlijnen. Wij hechten veel waarde aan een hoog service niveau. Een bureaustoel op proef? Werkplekinstructie? Meubelontwerp in 3D? Verlichtingsplan? Graag helpen wij u! 

BT Groep werkt met gerenommeerde fabrikanten en merken. Catalogi en brochures zijn zowel in het Basis-, Midden als Hoogsegement verkrijgbaar. Informeer vrijblijvend! 

stalen meubilair

Kopen of leasen

Veelal wordt meubilair gekocht. BT Groep biedt ook de mogelijkheid om meubilair te leasen. Leasing wordt vooral gedaan als u uw liquditeitspositie gunstig wilt houden, als u elke 5 jaar een nieuw kantoor met frisse uitstraling wenst of als u voor kortere periode meubilair nodig heeft. Informeer vrijblijvend naar de voorwaarden!

logo-microsoft-certified-partnerlogo-fujitsulogo-ricohlogo-stapleslogo-hewlett-packardlogo-markant-officelogo-kyoceralogo-betalogo-markant-office