Aficio MPC3002

Aficio MPC3002

Omschrijving

Nieuw of (jong) gebruikte full/color multifunctionals. Complete A3 netwerkmachines die zijn uitgerust conform uw wensen. Printing, scanning, faxing, copying met additonele papierlades, finishersystemen... Vraag vrijblijvend de scherpste prijs op van uw configuratie.

De nieuwste machine in dit segment is de Ricoh Aficio MP C3002. Hiervan is het design aangepast, zijn functionaliteiten toegevoegd en bestaande functionaliteiten verbeterd en is er een ingrijpende aanpassing gedaan in de fusingtechnologie. De belangrijkste voordeel ten opzichte van de voorgangers is de introductie van de GW+ controller. Deze nieuwe controller biedt enorm veel nieuwe mogelijkheden zoals onder andere: - aanpasbaar touch screen - ondersteuning voor een extern toetsenbord - AirPrint support (printen vanaf mobiele apparaten zoals tablet en smartphone) - Remote fax - Milieubelasting indicatie - Verbeterde kleurreproductie Nieuw design: De nieuwe machines zijn uitgevoerd in wit met grijze details. Dit design, wat vorig jaar is ge├»ntroduceerd, past beter in kantooromgevingen. Het nieuwe, kantelbare operation panel beschikt over een nieuwe, overzichtelijkere indeling en is uitgerust met 5 functietoetsen en een 'Home' toets waarmee vanuit ieder menu terug kan worden gegaan naar het startscherm. Bovendien zijn de USB en SD Card reader bij deze machines standaard aanwezig aan de zijkant van het operation panel.

Deel dit product

logo-microsoft-certified-partnerlogo-fujitsulogo-ricohlogo-stapleslogo-hewlett-packardlogo-markant-officelogo-kyoceralogo-betalogo-markant-office