Over BT Groep

BT Groep is specialist in Workspace Solutions. Je bent bij ons aan het juiste adres voor multifunctionele printers en voor kantoorinrichting. Wij zorgen ervoor dat je prettig en efficiënt kunt werken. Daarbij nemen we alle zorg uit handen. Zo kun jij je richten op jouw core business. Dus ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor jouw kantoorruimte? BT Groep is je graag van dienst!

Onze carrière

BT Groep is al jaren specialist in de markt. Touw Kantoorsystemen werd in 1988 opgericht, Brabant Kantoor Contact in 2003. In 2007 gingen deze twee bedrijven na een fusie verder onder de naam BT Groep. En BT Groep bleef groeien! In 2009 startten we met een eigen technische dienst en ICT-afdeling. In 2013 namen we O-ICT over. En in 2014 verhuisden we naar een prachtig nieuw pand aan de Sprendlingenstraat in Oisterwijk. Inmiddels telt BT Groep 16 medewerkers. Een jong, hecht én divers team. Van verkopers tot ICT’ers – onze specialisten zijn van alle markten thuis. Samen maken we het verschil voor onze klanten.

 

Onze oplossingen

Wij zorgen ervoor dat jij en je medewerkers altijd en overal, prettig en efficiënt kunnen werken. Dit doen we op drie manieren:

Printers en scanners
Wij bieden je de printers en scanners die je nodig hebt, met keuze uit diverse merken én een optioneel servicecontract.

Kantoorinrichting
Van bureaus en stoelen tot de aankleding van de ruimte: wij regelen het voor je.

ICT en automatisering
We ontzorgen je van A tot Z op het gebied van ICT en automatisering.
ICT is per 4 juni 2021 verhuisd naar de Schijfstraat 8 te Oisterwijk en bereikbaar op telnr. 013 – 440 02 04.

 

Onze werkwijze

Welke producten en diensten we ook leveren, het gaat altijd om maatwerk. We denken mee en ontzorgen je volledig, bijvoorbeeld door innovatieve oplossingen en een perfecte service te bieden. Ons team is professioneel, pro-actief en goed op elkaar ingespeeld. Op onze mensen kun je rekenen. De lijnen zijn bovendien kort, waardoor we snel kunnen schakelen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Hierdoor krijg je altijd een oplossing die perfect past bij jouw behoefte.

 

Onze klanten

BT Groep werkt voor organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Van makelaar tot transportbedrijf, we zijn van alle markten thuis. Onze klanten zijn onze ambassadeurs en raden ons regelmatig aan bij andere bedrijven. Daar zijn we trots op!

 

 

VACATURE: ACCOUNT MANAGER WORKSPACE SOLUTIONS

 

Je bent de ideale Accountmanager als jij die enthousiaste en resultaatgerichte persoon bent met een perfect gevoel voor klantbenadering. De functie is gericht op de product groep “Document solutions”, wat inhoudt dat je verantwoordelijk bent voor de verkoop van copiers, printers, scanners en aanverwante software. Daarnaast heb je een substantieel aandeel in het resultaat van projectinrichting. Je werkt voor onze bestaande klanten en zorgt daarnaast voor een gezonde aanwas van nieuwe relaties.

BT Groep is een professioneel MKB bedrijf dat producten en diensten levert voor de complete kantooromgeving. BT Groep biedt Workspace solutions op het gebied van Printing en Projectinrichting. Doelstelling is om bedrijven prettig en efficiënt te laten werken. Werk je graag zelfstandig, maar ook samen in een gezellig team? Dan pas je bij ons!

 Taken / Verantwoordelijkheden

BT Groep zorgt voor haar klanten door alles voor kantoor te faciliteren, zodat de relatie zich kan focussen op hun ‘corebusiness’. Door onze producten, diensten en oplossingen kunnen onze klanten prettiger en efficiënter werken. Jij helpt de klant door een goed en gedegen advies te geven. Je bent een echte sparringpartner die met een complete oplossing komt.
Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het hele proces. Vanaf het eerste contact met de prospect/klant tot aan het professioneel uitvoeren van accountbeheer. Bij elke deal is nauwe samenwerking met je collega’s van de binnendienst en support van groot belang. Ervoor zorgen dat jouw klant krijgt wat beloofd is, is jouw drijfveer. Je hebt oog voor het  opmerken van leads voor inrichtingsprojecten welke je doorgeeft aan collega Accountmanagers die verantwoordelijk zijn voor deze productgroepen.
BT Groep heeft iemand nodig die op strategisch vlak kan meedenken. Je maakt samen met Salesmanagement plannen om mooie business te maken.

Je gesprekspartners bij onze klanten zijn Directeur / Eigenaren, Hoofd Inkoop en Hoofd ICT bij bedrijven in het MKB / Groot MKB. BT Groep heeft een goede naam in de markt, wat het voor jou makkelijker maakt om aan tafel te komen… maar JIJ maakt het verschil.

Je profiel

  • HBO werk- en denkniveau door ervaring en/of opleiding
  • Minimaal 5 jaar ervaring in commerciële buitendienstfunctie
  • Representatief en commercieel
  • Optimistisch, ambitieus en resultaatgericht
  • Teamplayer mentaliteit en klantgericht
  • Flexibel, veelzijdig en zelfstandig met gevoel voor kwaliteit en service.
  • Kennis van Microsoft Office en affiniteit met CRM-pakketten is een pré

De arbeidsvoorwaarden

BT Groep biedt je een ambitieuze en professionele werkplek in een hecht team. Jij zorgt voor die toevoeging waar BT Groep en onze klanten naar op zoek zijn. De werksfeer is informeel en prettig. Begeleiding en training is mogelijk. De beloning is passend bij functie en persoon. Functie is voor 5 dagen per week (40 uur).

Solliciteren

Word jij enthousiast van de geboden functie reageer dan meteen! Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Marcel van Lopik (telefoon 013 – 528 86 56). Wil je direct solliciteren, stuur dan je CV met motiverende toelichting en pasfoto naar info@btgroep.nl of per post naar BT Groep BV, Sprendlingenstraat 48, 5061 KN Oisterwijk.