Over BT Groep

BT Groep is specialist in Workspace Solutions. Je bent bij ons aan het juiste adres voor multifunctionele printers en voor kantoorinrichting. Wij zorgen ervoor dat je prettig en efficiënt kunt werken. Daarbij nemen we alle zorg uit handen. Zo kun jij je richten op jouw core business. Dus ben je op zoek naar een maatwerk oplossing voor jouw kantoorruimte? BT Groep is je graag van dienst!

Onze carrière

BT Groep is al jaren specialist in de markt. Touw Kantoorsystemen werd in 1988 opgericht, Brabant Kantoor Contact in 2003. In 2007 gingen deze twee bedrijven na een fusie verder onder de naam BT Groep. En BT Groep bleef groeien! In 2009 startten we met een eigen technische dienst en ICT-afdeling. In 2013 namen we O-ICT over. En in 2014 verhuisden we naar een prachtig nieuw pand aan de Sprendlingenstraat in Oisterwijk. Inmiddels telt BT Groep 16 medewerkers. Een jong, hecht én divers team. Van verkopers tot de technische dienst – onze specialisten zijn van alle markten thuis. Samen maken we het verschil voor onze klanten.

 

Onze oplossingen

Wij zorgen ervoor dat jij en je medewerkers altijd en overal, prettig en efficiënt kunnen werken. Dit doen we op drie manieren:

Printers en scanners
Wij bieden je de printers en scanners die je nodig hebt, met keuze uit diverse merken én een optioneel servicecontract.

Kantoorinrichting
Van bureaus en stoelen tot de aankleding van de ruimte: wij regelen het voor je.

ICT en automatisering
ICT is per 4 juni 2021 verhuisd naar de Schijfstraat 8 te Oisterwijk en bereikbaar op telnr. 013 – 440 02 04.

 

Onze werkwijze

Welke producten en diensten we ook leveren, het gaat altijd om maatwerk. We denken mee en ontzorgen je volledig, bijvoorbeeld door innovatieve oplossingen en een perfecte service te bieden. Ons team is professioneel, pro-actief en goed op elkaar ingespeeld. Op onze mensen kun je rekenen. De lijnen zijn bovendien kort, waardoor we snel kunnen schakelen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Hierdoor krijg je altijd een oplossing die perfect past bij jouw behoefte.

 

Onze klanten

BT Groep werkt voor organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Van makelaar tot transportbedrijf, we zijn van alle markten thuis. Onze klanten zijn onze ambassadeurs en raden ons regelmatig aan bij andere bedrijven. Daar zijn we trots op!