Over BT Groep

BT Groep is specialist in Document Solutions. Je bent bij ons aan het juiste adres voor multifunctionele printers, copiers en scanners. Wij zorgen ervoor dat je prettig en efficiënt kunt werken. Daarbij nemen we alle zorg uit handen. Zo kun jij je richten op jouw core business. Dus ben je op zoek naar oplossingen om slim met papieren en digitale documenten te werken? BT Groep is je graag van dienst!

Onze carrière

BT Groep is al jaren specialist in de markt. Touw Kantoorsystemen werd in 1988 opgericht, Brabant Kantoor Contact in 2003. In 2007 gingen deze twee bedrijven na een fusie verder onder de naam BT Groep. En BT Groep bleef groeien naar 16 medewerkers bestaande uit service engineers, technici, account managers en binnendienst medewerkers. In 2014 verhuisden we naar een prachtig nieuw pand aan de Sprendlingenstraat te Oisterwijk. 2022 was het jaar dat alle divisies een eigen identiteit kregen. De afdeling Kantoormeubilair kreeg de naam Soooww. ICT ging verder onder de naam Emma Solutions. En BT Groep bleef de vertrouwde naam voor de divisie Printers & Document Solutions. Kortom: heldere stappen waarmee ambities voor groei en specialisme waar gemaakt kunnen worden… en we onze relaties prettig en efficiënt kunnen laten werken in inspirerende kantooromgevingen.

 

Onze oplossingen

Wij zorgen ervoor dat jij en je medewerkers altijd en overal, prettig en efficiënt kunnen werken.

Printers, scanners, copiers, software
Printers, multifunctionele scanners en (cloud)oplossingen om je digitale document-processen te optimaliseren… BT Groep verzorgt het voor je.
Hardware van diverse merken én een (optioneel) servicecontract waarmee je compleet ontzorgd bent. Levering van supplies en papier horen daar natuurlijk bij. Ook de netwerkimplementatie van print/scan apparatuur alsmede het inrichten van document gerelateerde software – zoals automatische factuurverwerking of een print&scan registratiesysteem – is voor ons een vanzelfsprekendheid. Managed Print Services en zelfs Vergader- en Presentatie systemen worden door BT Groep geadviseerd en geleverd.

Voor onze afdeling kantoorinrichting ga je naar www.soooww.com.
SOOOWW Inrichting & Advies is de nieuwe naam van onze divisie Kantoormeubilair.
Van enkele bureaustoel tot volledige project-inrichting van jouw interieur: SOOOWW regelt het voor je.

 

Onze werkwijze

Welke producten en diensten we ook leveren, het gaat altijd om maatwerk. We denken mee en ontzorgen je volledig, bijvoorbeeld door innovatieve oplossingen en een perfecte service te bieden. Ons team is professioneel, pro-actief en goed op elkaar ingespeeld. Op onze mensen kun je rekenen. De lijnen zijn bovendien kort, waardoor we snel kunnen schakelen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop. Hierdoor krijg je altijd een oplossing die perfect past bij jouw behoefte.

 

Onze klanten

BT Groep werkt voor organisaties in het midden- en kleinbedrijf. Van makelaar tot transportbedrijf, we zijn van alle markten thuis. Onze klanten zijn onze ambassadeurs en raden ons regelmatig aan bij andere bedrijven. Daar zijn we trots op!