Printers en scanners

BT Groep streeft naar een efficiënte documentenflow voor haar klanten. We ontzorgen door middel van plaatsing van de juiste print/scan apparatuur op de juiste plek inclusief  een all-in-service pakket. Hierbij wordt vooraf een analyse gemaakt van de huidige afdruksituatie, waarna een voorstel op maat volgt. In dit voorstel heb je de keuze tussen kopen, huren of leasen – mét of zonder serviceovereenkomst. Voor een efficiëntere inrichting van document gerelateerde werkprocessen, hebben wij legio (software) oplossingen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld automatisch inkoopfacturen boeken, follow-me-printing en digitale archivering.

MULTIFUNCTIONELE PRINTERS

Print- en scanapparatuur van Ricoh of Brother kun je bij BT Groep kopen, huren of leasen… met of zonder all-in-service-overeenkomst. Dit bepaal je zelf! Uitgangspunten van ons advies zijn te allen tijde: optimalisatie van werkprocessen door passende apparatuur op de juiste plek, kostenverlaging, volledige controle op en inzicht in uw (financiële) afdrukstromen, maximale flexibiliteit en optimale service.

 

ALL-IN SERVICE

Omdat bedrijven zich bezig willen houden met hun core-business, wordt in de meeste gevallen  gekozen voor all-in-service. Met een all-in-serviceovereenkomst ben je de volledige looptijd compleet ontzorgd doordat je altijd recht hebt op een service- of reparatie beurt inclusief alle machine onderdelen, verbruiksonderdelen zoals toners en drums en arbeidsuren en voorrijkosten bij storingen.
Onze gecertificeerde professionals komen bij calamiteiten of onderhoudswerkzaamheden op locatie in heel Nederland. Het verhelpen van storingen verzorgen wij met een gemiddelde responsetijd van 8 werkuren. Met gepaste trots mogen wij melden dat onze daadwerkelijke reactietijd vaak veel sneller is. Mochten wij een eventuele storing remote (op afstand) kunnen verhelpen, verzorgen wij dat natuurlijk graag. Hierdoor ben je weer snel up-and-running.
Managed Print Services (@Remote) scheelt tijd en kosten. Deze software ‘tool’ zorgt ervoor dat toners automatisch worden besteld en verstuurd, dat storingen op afstand kunnen worden verholpen door onze engineers en dat tellerstanden digitaal worden uitgelezen.

 

DOCUMENT SOLUTIONS

Document Solutions is een verzamelnaam voor oplossingen op maat die organisaties helpen om document gerelateerde processen te optimaliseren. Sneller, goedkoper en eenvoudiger werken waarbij de juiste informatie beschikbaar is op het juiste moment op de juiste plaats, is het uitgangspunt. Denk hierbij bijvoorbeeld een digitaal archief voor personeelsdossiers of het geautomatiseerd verwerken van inkoopfacturen. Ook printkost registratie of follow-me-printing omvat oplossingen die flinke voordelen kunnen opleveren.

 

MILIEU

Bij BT Groep staat ‘groen’ ondernemen hoog in het vaandel. In onze bedrijfsvoering en bij de keuze voor fabrikanten en producten, nemen we de invloed op het milieu erg serieus. Niet alleen intern, maar ook bij klanten neemt BT Groep haar verantwoordelijkheid. Hierbij kunt u denken aan lease/huur van printers en copiers (waarmee we de lifecycle van de apparatuur in ‘groene’ eigen hand kunnen houden) maar ook aan recycling van toners en cartridges via de Cartridge Retour Service. Wilt u een gratis cartridge verzamel-retourdoos aanvragen, neem dan contact met ons op.

Diensten
Hardware
All-in service
Document solutions
Managed print services
Advies
Links
Partners

Onze nieuwste producten

Ricoh IM C300

De zaken zijn veranderd. Ons nieuwe multifunctionele product (MFP) is het intelligente apparaat om uw A4-documenten te scannen, kopiëren en af te drukken. Deze kleuren-MFP heeft een slim touchscreen-bedieningspaneel en beschikt over firmware die automatisch updates uitvoert en het mogelijk maakt om extra functionaliteit toe te voegen die uw bedrijf nodig heeft. Uw MFP is altijd klaar om aan de slag te gaan. U kunt meer materialen verwerken en dat kunt u sneller en zelfs op afstand doen.
Meer informatie
Kenmerken & Voordelen
De IM C300 is een sterk presterende, duurzame en krachtige A4-kleuren-MFP en het eerste A4-apparaat van Ricoh dat is voorzien van ‘Always Current Technology’ van Ricoh, wat betekent dat het altijd gebruikmaakt van de meest recente technologie. Het is ontworpen om uw workflow te verbeteren en is altijd gereed om aan de slag te gaan. U kunt op meer materialen afdrukken, kopiëren en scannen, en dat kunt u sneller en op afstand doen, waar u ook bent. Het is ook fijn om te weten dat onze A4- en A3-MFP’s op exact dezelfde manier werken.

 • Produceert 1.200 dpi afdrukken met een snelheid van 30 ppm
 • Dubbelzijdige documentinvoer met hoge capaciteit
 • Automatisch wisselende papiervoorraad van 3 laden met 2.000 vellen (optie)
 • Groot Smart Operation Panel van 10,1 inch
 • RICOH Always Current Technology houdt het apparaat up-to-date
 • Web Help en RemoteConnect maximaliseren de uptime

Ricoh IM C2000

Deze complete en intelligente alles-in-1 A3-printer met een printsnelheid van 20 pagina’s per minuut is voorzien van een ARDF en kan printen, kopiëren en scannen in kleur. Het Smart Operation Panel van maar liefst 10,1 inch is voorzien van een intuïtieve touch- en swipe-interface voor een eenvoudige bediening. Om tijd te besparen, licht het Smart Operation Panel op zodra u in de buurt komt, zodat gebruikers apps en functies kunnen voorselecteren. En omdat de alles-in-1 printer is uitgerust met de Always Current Technology™ van Ricoh, kunnen nieuwe functies eenvoudig worden gedownload.
Meer informatie
Kenmerken & Voordelen
De IM C2000 is voorzien van een Automatic Reverse Document Feeder (ARDF). Deze documentinvoer automatiseert het scanproces door dubbelzijdige documenten automatisch om te draaien en beide zijden te scannen. Digitale informatie kan worden verspreid per e-mail of worden opgeslagen op een netwerklocatie. Prachtige kleurenprints in hoge resolutie worden met een snelheid van maar liefst 20 pagina’s per minuut afgeleverd dankzij het krachtige vermogen van de alles-in-1 A3-printer. Brochures met levendige kleuren en banners kunnen intern worden geproduceerd met behulp van een optionele finisher.

 • Complete alles-in-1 A3-kleurenprinter met een uitvoersnelheid van 20 pagina’s per minuut
 • Onderdeel van een serie intelligente en gebruiksvriendelijke alles-in-1 A3-kleurenprinters
 • De documentinvoer (ARDF) automatiseert het scanproces door dubbelzijdige documenten om te draaien en beide zijden te scannen
 • Eenvoudige bediening dankzij het Smart Operation Panel van maar liefst 10,1 inch en de intuïtieve gebruiksinterface
 • De milieuvriendelijke nietloze finisher (optie) perst documentsets netjes aan elkaar
 • Dankzij de Always Current Technology™ van Ricoh past de printer zich heel makkelijk aan veranderende bedrijfsbehoeften aan
 • Modellen met een uitvoersnelheid van 20, 25, 30, 35, 45, 55 en 60 pagina’s per minuut beschikken allemaal over dezelfde geavanceerde functionaliteit

Brother MFC-L9577CDW

Compacte 4-in-1 kleurenlasermultifunctional met functies printen, kopiëren, scannen, faxen. A4-formaat en draadloos aan te sturen, WiFi 802.11. Wi-fi Direct. Ook bedraad netwerk, Gigabit (10Base-T/100Base-TX/1000Base-T) en Airprint voor printen en scannen. Met de gratis applicatie iPrint&Scan kunt u printen vanaf uw smartphone of tablet. Bij all-in-ones kunt u ook scannen naar uw mobiele apparaat. NFC. Google Cloud Print™, Google Drive, OneDrive, Dropbox, Box, OneNote of Evernote™3
Meer informatie
 • USB 2.0. Hi-speed. 1GB geheugen. Processor 800Mhz.
 • Afdruksnelheid 31ppm (zwart en kleur).
 • Afdrukresolutie 2400x600dpi.
 • Papierlade van 250vel, uitbreidbaar tot 1250vel.
 • Duplexunit voor dubbelzijdig printen, scannen en kopiëren.
 • ADF voor 80vel.
 • Scanresolutie 1200x2400dpi.
 • Scansnelheid 1-zijdig 50ipm, 2-zijdig 100ipm.
 • Scannen van en naar bestand, e-mail of USB-stick.
 • Kleurentouchscreen van 17,6cm.
 • Afmetingen 495x526x682mm. (bxdxh).
 • Uit te breiden met Managed Print Service voor een eenvoudige en effectieve manier om uw zakelijke printbehoeften te regelen.
 • Uit te breiden met SecurePrint+ (incl. 5 nfc tags) + Barcode Utility + Customer UI
 • Uit te breiden met All-in service abonnement.

Enkele klantcases

Polvo BV

Ontzorgd middels Managed Print Services

Polvo is een BV van ijzerwarenvakhandels met 49 vestigingen door heel Nederland. Vanuit het hoofdkantoor te Zevenbergen worden voor de vestigingen administratie, ICT, logistiek, inkoop en marketing centraal geregeld.

Centrale vraagstuk bestond enerzijds uit de wens voor 1 overeenkomst waarin uniformiteit en een lage, vaste all-in-afdrukprijs voor de (multifunctionele) printers over alle vestigen gecreëerd moest worden. Anderzijds was beheer van het printerpark en de kosten die daarmee gemoeid zijn, een noodzaak.

BT Groep heeft voorzien in de behoefte door gemaakte afspraken in een transparante, duidelijke en flexibele overeenkomst te gieten. Het professionele service orgaan van BT zorgt ervoor dat de machines op alle Polvo-locaties in Nederland draaiend zijn en blijven. Middels de MPS-tool (Managed Print Services) worden storingen sneller (remote) verholpen, worden onderhoudsbeurten gedetecteerd, worden tellerstanden pro-actief gemonitord, worden automatisch toners besteld en geleverd… en heeft Polvo het printpark inzichtelijk en beheersbaar. Kortom; volledige ontzorging.

Meer weten? Neem contact op met 1 van onze adviseurs.

Juiste print- en scan apparatuur op de juiste plek

Basiq Dental is leverancier en dental depot voor tandheelkundige materialen. Met een hoofdkantoor en magazijn in Oisterwijk beleveren zij tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en kaakchirurgen.

Snel kunnen printen en automatisch vouwen in het magazijn… Kwalitatief hoogwaardig printen op de marketing afdeling… Slim kunnen scannen naar diverse applicaties op de afdelingen in- en verkoop… Kopiëren en digitaal faxen ontvangen en versturen… vormden de belangrijkste vraagstukken.

BT Groep heeft voorzien in de behoeftes door in de office omgeving op elke afdeling de juiste machine voor het betreffende werk te plaatsen. In het magazijn is – na een test fase – gekozen voor zware kleurenprinters met vouw module. Pakbonnen en facturen worden ruim binnen de kritische limiet geprint en gevouwen waardoor werkprocessen geoptimaliseerd zijn. Eventuele storingen zijn snel verholpen door de professionele engineers van BT Groep.

Meer weten? Neem contact op met 1 van onze adviseurs.

Totaalontzorging printing scanning en factuurverwerking

De wereld van AMI draait om aluminium bouwbeslag, aluminium deurpanelen en industrials. AMI heeft duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan en loopt voorop in de productie van aluminium producten die dagelijks door miljoenen mensen worden gebruikt.

Merkonafhankelijk printen en scannen en daarnaast alle inkomende facturen meteen centraal en digitaal kunnen verwerken.

BT Groep heeft voorzien in de behoefte door gemaakte afspraken in een transparante, duidelijke en flexibele overeenkomst te maken waarin een Readsoft Online oplossing ingesloten is. Readsoft Online is een “cloud” platform voor factuurverwerking waarvan de basis wordt gevormd door de volgende modules:

 • Readsoft Scan; scan- en herken module voor het automatisch uitlezen van facturen
 • Readsoft Workflow; werkstroom voor de afcodering en goedkeuring van facturen
 • Readsoft Opslag; (backup)opslag van de naar het ERP doorgezonden PDF facturen
 • Omdat Readsoft Online een cloud toepassing is, is beveiligde toegang altijd (24/7) en plaats-onafhankelijk mogelijk

Als oplossing zijn er van diverse printermerken machines geplaatst waar BT Groep professionele serviceafhandeling, automatische tonerleveringen op locatie en proactieve tellerstandmonitoring ingeregeld heeft.

Meer weten? Neem contact op met 1 van onze adviseurs.

Hardware en software in 1 totaaloplossing

Helly Hansen staat in de eerste plaats bekend om beschermende kleding die u warm, droog en veilig houdt. Helly Hansen is pionier op het gebied van gebruikte technieken voor werkkleding. Vanuit Noorwegen maakt Helly Hansen professionele werkkleding, werkschoenen, werklaarzen en uitrusting met de meest innovatieve technologieën en materialen.

Kantoorruimtes en het magazijn hebben diverse behoeftes/ wensen qua machinespecificatie daar de operationele werkzaamheden verschillend zijn. Om iedere werkplek van de juiste print- en scanoplossing te voorzien heeft BT Groep met Helly Hansen een inventarisatie uitgevoerd waarna de juiste oplossing geformuleerd is. Onderstaande zaken zijn vertaald is wensen m.b.t. productieoutput zijn

 • Verhoging van de flexibiliteit van de document productie (eenvoudig aanpassen pak-lijsten en labels bij nieuwe klanten),
 • Eén integrale oplossing voor hardware onafhankelijke aansturing van Zebra labelprinters en andere Warehouse printers,
 • Betere controle op, en inzicht in, het verwerkingsproces van uitgaande documenten.

Als oplossing zijn er nieuwe machines geplaatst van het merk Ricoh waardoor éénheid en gebruiksgemak ontstaan op de werkvloer. Daarnaast is een Planet Press Outputmanagement systeem geïnstalleerd waardoor volledige controle over het verwerkingsproces van documenten gewaarborgd is.

Automatische tonerleveringen op locatie, proactieve tellerstandmonitoring en professionele serviceafhandeling zijn door BT Groep voor Helly Hansen ingeregeld.

Meer weten? Neem contact op met 1 van onze adviseurs.

Voor elke gewenste situatie een professionele en passende oplossing waarbij de klant centraal staat

Jamin winkelbedrijf B.V. is al jaren (ruim 136 jaar) de bekendste snoepwinkel van Nederland. Momenteel zijn er 90 franchisewinkels in Nederland en is er één Jamin winkel op Curaçao gevestigd. Ook richt Jamin zich op de zakelijke markt met cadeauartikelen en non-foodproducten. Jamin is hierdoor onderscheidend en de klant zal bij elk bezoekje in één van de winkels als een nieuwe beleving ervaren.

In de centrale kantoorruimte en andere ruimtes stonden diverse modellen printers en scanners. Al deze printers waren van verschillende leveranciers afkomstig waardoor er geen overzicht was in het machinepark en afdrukkwaliteit.

Centrale vraagstuk was om een compleet overzichtelijke print-, scan- en kopieersituatie d.m.v. kleurenmachines te realiseren bij 1 servicepartner.

Als oplossing zijn er meerdere machines met vergelijkbare configuratie geplaatst waardoor éénheid en gebruiksgemak is ontstaan op de werkvloer. Complete netwerkinstallatie van de machines, automatische tonerleveringen op locatie, proactieve tellerstandmonitoring en professionele serviceafhandeling zijn door BT Groep voor Jamin ingeregeld.

Meer weten? Neem contact op met 1 van onze adviseurs.