Even voorstellen...

BT Groep levert alles voor de kantooromgeving. Als kantoor-totaalleverancier hebben wij onze producten en diensten verdeeld in 4 segmenten. Te weten 1) Printers/Scanners/Copiers, 2) Kantoormeubilair,  3) ICT en 4) Kantoorartikelen. Kortom alles voor kantoor om bedrijven efficiënt en prettig te laten werken.

Met één blik in de Sprendlingenstraat te Oisterwijk, valt uw oog op het strak en blauw verlichte pand van BT Groep. Maak vrijblijvend een afspraak en laat u inspireren door onze innovatieve producten en hoge mate van dienstverlening.

 

   Ricoh MPC3002 bij BT Groep foto   MArkant Bench Screen MO X foto   UTP kabel foto   KVA potlood btgroep 3102560 foto

Visie

Als gevolg van digitalisering, verantwoordelijk groen ondernemen, gezondheids-bewustwording en de wijze waarop wij communiceren moeten we concluderen dat onze manier van werken razendsnel verandert. Bedrijven kunnen zich niet veroorloven de ogen te sluiten voor deze elementen. Wij vinden het belangrijk om ontwikkelingen die uw werkprocessen kunnen beïnvloeden, op de voet te volgen. Zo kunnen wij helpen uw processen te optimaliseren zodat u meegroeit met uw klanten en partners. Deze visie helpt u uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren.

 

Missie

Bedrijven efficiënt en prettig laten werken door producten, diensten en oplossingen te adviseren, te leveren en te implementeren voor de volledige kantooromgeving. Uitgangspunt is werkprocessen zodanig  optimaliseren dat organisaties onbezorgd, altijd en overal kunnen werken. 

 

Bekijk ook eens onze site: www.circleprinters.nl